خاطر نشان ميشود؛ در اين پانل ضمن طرح معضلات و چالشهاي موجود در حوزه گردشگري به ارائه راهکارهايي در راستاي حل آنها پرداخته شد و مورد بحث و بررسي قرار گرفت؛ همچنين در خلال اين پانل تخصصي سوالاتي از سوي شرکت کنندگان در همايش ارائه و توسط کارشناسان حاضر پاسخ داده شد.
«ضرغام» عضو هيأت علمي دانشگاه علامه طباطبايي و دبير کميته علمي همايش «مديريت و توسعه گردشگري؛ چالشها و راهکارها» در بخشي از اين پانل تخصصي گفت: اگر به روند توسعه گردشگري در ايران از سالهاي گذشته تا به امروز نگاه کنيم شاهد توسعه گردشگري در کشورمان هستيم.
او ادامه داد: آنچه ما تصور ميکنيم شايسته ايران براي بهرهگيري از فعاليت گردشگري است، با آنچه واقعاً اتفاق ميافتد تنها کمي فاصله دارد.
خاطر نشان ميشود؛ در پايان پانل « برنامهريزي توسعه گردشگري با تأکيد بر توسعه پايدار» از «وفاداري»، عضو هيأت علمي دانشگاه ايپييو ژاپن با اهداي لوح و سکه يادبود چهلمين سال تأسيس دانشگاه صنعتي شريف توسط رئيس اين دانشگاه تقدير شد.
لازم به يادآوري است دانشجويان رشته توريسم و جهانگردي دانشگاه ايپييو ژاپن در اين همايش حضور داشتند؛ همچنين اين دانشجويان تاکنون به استانهاي يزد، فارس و اصفهان سفر کردند و قرار است نتيجه اين پروژه درسي خود را به زبان انگليسي و ژاپني منتشر کنند.
در بخش دوم از همايش ملي «مديريت و توسعه گردشگري؛ چالشها و راهکارها»، ارائه مقاله «برند و برندسازي در مقاصد گردشگري و چالشهاي آن» توسط «بذرافشان» برگزاري پانل «بررسي شعار روزهاي جهاني جهانگردي از سال 1981 تا 2011 و تأثير آنها بر توسعه فرهنگي گردشگري» با مشارکت انجمن صنفي راهنمايان تور استان تهران، ارائه مقاله «عوامل مؤثر بر وضعيت رقابتي شهرها در زمينه توسعه گردشگري شهري» توسط «نادعليپور»، اجراي دو کارگاه آموزشي «ضرورت نقش ايمني»، «بهداشت» و «محيط زيست(hse) در صنعت گردشگري» توسط «قليزاده» عضو هيأت علمي دانشگاه شهيد بهشتي و «برنامهريزي استراتژيک در صنعت هتلداري» توسط «سيفاللهي» کارشناس ارشد مديريت تکنولوژي در نظر گرفته شده است.
/117
انتهای پیام/